Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok fogyizóknak képes leírás - Fogyókúra.tlap.hu
részletek »

Fórumok fogyizóknak - Fogyókúra.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fogyokura.tlap.hu » Fórumok fogyizóknak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Fogyókúra alatt fóruma

Fogyókúra alatt fóruma

Fórum - Fogyókúra alatt .::. Fogyókúrázók társkereső és fórum oldala. Fogyókúra alatt. Társkereső oldal fogyókúrázáshoz. Fogyókúra tippek fogyókúrázóknak. Fogyókúrás módszerek. Itt hasznos embereket és tapasztalatokat találsz a fogyáshoz, sportoláshoz.

Házipatika fórumok - elhízás

Házipatika fórumok - elhízás

Kedves Mindenki! Látom sok-sok téves információ kering itt a fórumon, és a mende-mondák sora is hosszú ! Mindenesetre gratulálok az összes siker story-hoz, sok szép eredményről is olvasgattam! /elsősorban ezért írok / Másodrészt pedig azért, hogy a többi diétázó se keseredjen el , csak legyen türelmes és nagyon kitartó !! De ami a legfontosabb hogy ne sanyargassa magát senki, mert sajnos a szervezetünk előbb vagy utóbb, de bosszút áll!!! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Hoxa fórum - Diéta és fitnesz

Hoxa fórum - Diéta és fitnesz

Diéta &fitness - fórumok, hozzászólások, leírások, személyes tapasztalatok. "sziasztok csajok! mostanában mindig kerlgetjük egymást :) én tegnap össze vissza nassoltam, azt hittem mára meglesz az eredménye, ehhez kéet majdnem egy kilóval kevesebb vagyok mint tegnap, ki érti ezt??? 53, 8-at mértem, ez új rekord :) Ééééééés vettem mérőszalagot, mindjárt írom a naplóba az értékeket :))) "

Index fórum - Valódi fogyókúra

Index fórum - Valódi fogyókúra

Sziasztok.Én tegnap hallotam egy állitolag nagyon jó fogyókura tippet.Én nem porbálom ki mert én tuti nem birnám ki de leirom hát ha valaki kibírja. Citrom diéta a neve. 2 hétig csak citromot lehet enni. 1nap 1db 2nap 2db,3nap 3db 4nap 4db 5.nap 5db 6.nap 6db.7.nap 7db......és 8.nap 7db 7.nap 6db 6.nap 5db,5.nap 4db 4.nap 3db,3.nap 2db,2.nap 1db.de csak citromot lehet enni..Állitolag tuti fogyás.de ezt ki bírja ki hogy csak citromot enni?:S :)

Nőiportál fogyókúra fóruma

Nőiportál fogyókúra fóruma

Női Portál - a nők birodalma - Nőiportál.hu A fogyókúra általában mindenkinek problémát jelent, ezért érdemes megosztanunk tapasztalatainkat. Beszélgessünk róla, bevált fogyókúrák, sikerélmények mindig jól jönnek.

Wellnesscafé fóruma

Wellnesscafé fóruma

Sziasztok! Ti milyen módszerrel adtatok le pár kilót vagy milyennel szeretnétek? Én kb 1-1,5 év alatt szóval nem gyorsan adtam le 20kg-ot, ami szerencsére nem is jött vissza (már kb 1 éve). Most megint fogytam 2kg-ot, és további 8-10kg-ot szeretnék - most tornával/mozgással/tánccal szeretnék fogyni. Az elöző alkalommal a 20kg-ot úgy adtam le, hogy nem koplaltam és nem is tornáztam "csupán" kicsivel kevesebbet ettem mint addig (de még a csokit és fagyit is ettem) . 88kg voltam - aztán 68kg - most: 66-67kg - 57-58kg szeretnék lenni - 168cm magas vagyok.

Tuti menü